Rebić: Policija ne organizuje huligane koji prave incidente na protestima

Direktor policije Vladimir Rebić odbacio je kao lažne tvrdnje da su među demonstrante ubačeni pripadnici MUP-a i bezbednosnih službi, sa ciljem da upravo oni naprave incidente koji bi izazvali reakciju policije.
Rebić: Policija ne organizuje huligane koji prave incidente na protestima
Foto: 021.rs
"Danas su sagovornici pojedinih medija pokušali da kriminalizuju pripadnike policije i napadnu ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića lažnim tvrdnjama da upravo on upravlja huliganima koji izazivaju narede na protestima", saopštio je Rebić i ocenio da takve neistine imaju za cilj narušavanja ugleda policije i ministra Stefanovića.
 
Direktor policije izjavio je da je skandalozna i potpuno netačna tvrdnja jednog bivšeg policajca koji je optužio pripadnike Odeljenja za posebne akcije da učestvuju u izazivanju provokacija, kako bi se stekli uslovi za nečije hapšenje.
 
"Ni činjenica da je tokom dva dana protesta povređeno 118 policijskih službenika nekima nisu dovoljan razlog da pokažu malo obzira prema pripadnicima policije, već naprotiv pokušavaju da nasilne i rušilačke proteste predstave zapravo kao medjusobni sukob policajaca", navedeno je u saopštenju.
  • Djole

    11.07.2020 07:47
    leka
    imas pravo.
    Protesti tesko da uspeju ,posto DB ima svoje ubacene elemente.
  • Mile

    11.07.2020 07:34
    lazljiv drzavni sluzbenik
    Kaze zakon: “ znao je ili je mogao znat”i. Rebicu,sve ti dobro znas sta radi policija. Moraces jednog dana racun da podneses. Tuci svoj narod zbog bolesne politike uvek nosi sa sobom veliku nevolju, prihvato su tu igru kao i mnogi u policiji. Ovaj narod vise policiju ne dozivljava kao svoju, vec kao neprijatelja, poverenje ste izgubili a saradnja ce biti nemoguca.
  • Milos Pleskov

    11.07.2020 06:48
    Limanska ulica 32
    U svakoj normalnoj drzavi huligane se sa racijom pohapsi i to u prvom valu napada. Necete ih vise vidjeti jer rade u rudnicima, rade ispred peci za lijevanje aluminija i rese ih se nakon par godina jer vruce cestice koje u zraku lete kad se vrata peci otvaraju unistavaju svaka pluca. Jesam krut? Niti malo jer huligana imam p.k. Olos ovog sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.