Rebić: Juče uhapšene 42 osobe, pratimo društvene mreže

Policija je u subotu u Beogradu uhapsila 42 osobe zbog vandalizma i nereda na protestima, među kojima i napadača na novinara N1 Petra Gajića, rekao je danas direktor policije Vladimir Rebić.
"Juče su tokom celog dana zbog izgreda prethodnih dana i drugih dela uhapšene 42 osobe. Uhapšen je i napadač na novinara N1 i biće mu određeno zadržavanje", rekao je Rebić za TV Prva.
 
Dodao je da su jučerašnji protesti bili znatno manje burni u odnosu na one prethodne. 
 
"Manji incidenti su se desili na kraju protesta, zbog kojih je policija morala da interveniše. Uhapsili smo 14 lica zbog napada na policiju, a samo jedno lice je maloletno, što opovrgava ono što se govori da su hapšena deca", naveo je Rebić i dodao da je policija pokazala uzdržanost i stpljivost prilikom vandalskih napada pojedinih učesnika ovih skupova.
 
Rebić je rekao da policija prati društvene mreže i najave protesta i spremna je da interveniše ako bude ugrožen bilo čiji život i imovina.
 
On je dodao da se policajac kojem su polomljene obe noge nalazi u bolnici, kao i da je određen broj njih na kućnom lečenju.
  • Cc

    12.07.2020 12:05
    Cc
    Možeš da pratiš šta god hoćeš onaj koje naumio nešto da uradi niko ga nemože sprečiti u tome. Ovim izjavama samo iritirate narod.
  • ST

    12.07.2020 11:55
    Krusik,Jovanjica,Savamala... Sve vi pratite. Licemeri u sluzbi rezima...
  • Johnny

    12.07.2020 11:44
    Kurona
    Sa nasiljem se neće ništa postići naprotiv. I sa blokadama mostova itd tad počinju da mrze demonstrante svi ti koji nemogu tuda proći već se mora osmisliti dugotrajna mirna borba bez ikakvih posledica po bilo koga osim za REŽIM

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.