MUP: Laž da su policijski psi i konji uginuli od suzavca

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštio je da društvenim mrežama kruži lažna vest da su tokom protesta u Beogradu od suzavca uginuli službeni policijski psi i konji.
"Radi se o apsolutnim izmišljotinama. Saopštavamo da nijedan službeni pas nije povređen tokom protesta, dok su tri policijska konja povređena od kamenica kojima su ih demonstranti gađali", navodi MUP.
 
Kako dodaju, reč je o potpuno neshvatljivom nasilju nad životinjama. 
  • Smrdijestina

    16.07.2020 11:23
    @Milan
    To sam i ja pitao: Sta trazite na izborima u vreme pandemije? Sta trazite na tribinama u vreme pandemije?
  • Milan

    15.07.2020 19:27
    Sta trazite na ulici u vreme
    Ponavljam za sve "Sta trazite na ulici u vreme epidemije".
  • Funny

    15.07.2020 15:06
    Mora biti da psi i konji selektivno mogu da udišu samo koseonik, a ne i suzavac. Izvodjenje životinja u demonstracije je nehumano i naravno da je mučenje istih. Ali zašto da dokazujemo da je Zemlja okrugla kad MUP nema empatiju ni prema ljudima, a kamoli prema životinjama. Baciti gas koji izaziva suzenje, kijanje, kašljanje, pljuvanje i povraćanje u doba epidemije samo govori o diletantizmu koji je obuhvatio sve sfere ovog duboko bolesnog društva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.