Vučić ponovo student, upisao školu za trenere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je ponovo postao student, odnosno da je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija.
Vučić ponovo student, upisao školu za trenere
Foto: 021.rs
"Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince", napisao je Vučić u objavi na Instagramu. 
 
"Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova", dodao je Vučić koji je objavio fotografiju sa studentskim indeksom.
 
Vučić je nedavno u jednom intervjuu najavio da će se školovati za košarkaškog trenera i da planira da se bavi tom profesijom nakon što okonča političku karijeru.
 
  • Vagabund

    21.07.2020 22:34
    Vučić ponovo student
    Bootovi, da li vi to kljuckate po tastaturi za vašeg preCednika , iz fotelja u Informatici, EPS, DP Novi Sad Gas ,Vodovodu , gradskim i poreskim Upravama,a mi Vas kroz dažbine plaćamo? Sram Vas bilo , isti ste lopovi kao i SNS , ne radite ništa a uzimate sve privilegije zapsolenih u Javnim preduzećima, i nemojte više o žutim lopovima, oni su za vas bili male mace.Vi kradete od nas direktno.
  • hmm

    20.07.2020 22:40
    Kompleksi.... Ima onaj vic - Hitler: "eh sto nisam postao slikar...." Ceo svet: "eh sto nisi...."
  • Toma

    20.07.2020 12:00
    zatvor
    Kako će biti trener iz zatvora? Jer u zatvor će ići u prvih sat vremena nakon pada sa vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija