VIDEO: Konferencija Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Na konferenciji Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji govore pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i direktorka Instituta "Batut" Verica Jovanović.
VIDEO: Konferencija Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji u Srbiji
Foto: FoNet
U poslednja 24 sata zabeleženo je 409 pozitivnih na koronavirus, a preminulo je 10 osoba.
 

Podsetimo, ove konferencije nedavno su ponovo počele svakodnevno da se održavaju, nakon pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji.

  • Lekar u penziji.

    25.07.2020 00:57
    Ponašanje celo kriznog štaba nije profesionalno i nije stručno.

    Puno kontradiktornih izjava,kontradproduktivnih mera,puno ne znanja kako dalje koje mere uvesti a koje ne.

    Puno bavljenja tuđim poslom,objaviti da virus nije isti kao u martu i aprilu je glupost,da li je virus mutirao ili nije to posao nije epidemiologa ni infektologa nego je to posao virusologa.


    Da smo bili spremni u februaru sada bi smo bili na korak za odjavu epidemije,ali na žalost samo smo gledali dešavanja u Wuhanu i onda je dr Kon rekao Kina ze obaviti posao za ceo svet i vidimo svi kako je obavila Kina posao za ceo svet.


    Bojim se da ćemo na kraju epidemije imati oko 2000 umrlih od covid19.

    U svojoj kariji nisam se naslušao apsurdnih izjava.


  • Dr Miggyy

    24.07.2020 16:52
    TREBA I MOŽE SE
    Taman posla da ΛV otkači penzionere, svoju glasačku mašinu. On se kune da će penzije rasti kao nikada do sada. Na žalost, neki penzioneri ipak se sečaju 2014. kada im je počeo sa otimanjem 800 miliona evra od penzija, mada u predizbornoj kampanji se kleo da penzije samo moraju da rastu. Međutim nevernik i nečovek ΛV je otimao penzionerima penziju punih četiri godine i da penzije nisu maknule još dve godine i sada su 46% od prosečne plate, a bile su iznad 60%. To je taj bezbožnik i grobar penzionera, a kune se u njih. Penzioneri očekujte da vas vaš grobar uništi još jedan put. On to može, on to hoće i pored “svoje” zverske volje.
  • cuvar

    24.07.2020 16:13
    eeee....
    Kvaran je ko kvarni zub!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.