Ograničenje ulaska za državljane Srbije u Hrvatsku ostaje

Hrvatska je produžila zabranu ulaska iz grupe, takozvanih trećih država, uključujući i Srbiju.
Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je da to ipak ne znači blokadu granica i dodao da postoje određeni izuzeci pod kojima se može ući u Hrvatsku, pre svega kada je reč o tranzitu, prenosi "Index".
 
"Međutim, s obzirom na epidemiološku situaciju u susedstvu, nije bilo nikakve osnove da bi se ublažile mere koje se odnose na prelazak hrvatske državne granice", naveo je Božinović.
 
U Hrvatsku se turistički može ući uz PCR test ne stariji od 48 sati.
  • Bane

    08.08.2020 20:47
    2x
    Huh, koliko ljubomornih koji ne mogu da ostvare pravo na dvojno državljanstvo. Što zbog mentalnih prepreka da nauče dva jezika (pri čemu teško govore i maternji), što zbog porekla.
  • Bojan

    03.08.2020 07:56
    @Srb/Cro
    Izraz je 'žešće', a između reči i znakova interpunkcije idu razmaci. Inače derane, na desetine hiljada ljudi odavde je dobilo mađarski pasoš tako što su zagrejali stolicu i naučili jezik, pa ne prave neki cuirkus od toga. A ti nepismen i na srpskom i na hrvatskom, a primio se ko majmun na bananu. Jel to bila tema?
    @zoran
    Pa to su generalno pametni ljudi, ne lože se ni na jednu balkansku rupu - osim ovog debila koji se loži za sve njih zajedno.
  • zoran

    03.08.2020 00:01
    zorany55@yahoo.com
    Vi sam dvojnim državljanstvom samo izazivate gađenje obe strane jer niste ničiji, zbog vas je sve i propalo! Uživajte u svom egoizmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.