DS obeležila rođendan Zorana Đinđića

Delegacija Demokratske stranke (DS) obeležila je danas rođendan Zorana Đinđića i, polažući sveće na njegov grob, odala poštu svom nekadašnjem predsedniku i prvom demokrastki izabranom premijeru Srbije.
"Demokratska stranka je danas, više nego ikada, svesna svoje obaveze prema građanima da sledi viziju koju je Zoran Đinđić imao - da od Srbije napravimo građansku, evropsku, demokratsku, modernu, razvijenu i pravednu zemlju. Na tom putu ostajemo, od njega nemamo prava da odustanemo, a datumi poput današnjeg služe nam kao opomena i podsetnik da se za ove ideale moramo boriti snažnije i jače nego ikada", istaknuto je u saopštenju.
 
Stranačku delegaciju je predvodio zamenik predsednika DS i ministar u Vladi Zorana Đinđića Dragoslav Šumarac, saopštila je DS.
 
Zoran Đinđić ubijen je 12. marta 2003. godine, a danas bi napunio 68 godina.
  • NS_BOB

    02.08.2020 13:29
    ...sećam se tog 15. marta 2003...
    Išao sam na faks na predavanja - oko 13h.... Busom, futoškim...
    A u busu atmosfera otprilike kao da je fudbalska reprezentacija razbila Hrvatsku...

    ...prokletnici!
  • Niko

    02.08.2020 09:24
    Bar da se rodio u davna vremena u nekom drugom plemenu. Da ne osetimo te njegove cari " demokratije", kriminala,pljackaskih privatizacija,stranih uticaja,sticanja bogastva njegove porodice vece od
    bogastva Miloseviceve porodice...
  • Filip

    01.08.2020 23:37
    A Seselj i Radikali se radovali. Strasno, jos strasnije je da oni koji su se radovali ovome danas su na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.