Preminuo kovid pacijent koji je napao medicinsku sestru

Pacijent S.K. (82), koji je 30. jula uveče napao medicinsku sestru u kovid objektu Kliničkog centra Niš, preminuo je sinoć u toj zdravstvenoj ustanovi, potvrđeno je Danasu.
Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo i uprkos naporima lekara usledio je smrtni ishod, rekli su izvori lista u upravi KC.
 
Policijska uprava u Nišu prethodno je potvrdila da je S.K. 30. jula, oko 18 časova, napao medicinsku sestru N.O. u kovid objektu na Klinici za rehabilitaciju "zato što ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor".
 
U KC su naveli da se incident dogodio kada je pacijent zatražio da bude pušten iz bolnice, ali mu je medicinska sestra rekla da još mora da ostane na lečenju, posle čega se on popeo na radijator, otvorio prozorska okna i zapretio da će "izaći kroz prozor".
 
Ona je uspela da ga smiri i vrati u krevet, ali ju je on, kako navode u KC, kada mu je okrenula leđa, štakom udario po glavi i po rebrima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija