Brnabić umesto Vučića na današnjoj konferenciji Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji

Iako je prvobitno najavljeno da će na današnjoj konferenciji za novinare Kriznog štaba govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, umesto njega će se javnosti obratiti predsednica Vlade Ana Brnabić.
Brnabić umesto Vučića na današnjoj konferenciji Kriznog štaba o epidemiološkoj situaciji
Foto: 021.rs
Pored Brnabić, na konferenciji za novinare u Palati Srbije, učestvovaće i zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević i direktor Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Srbije Goran Stevanović.
 
Kongerencija će početi u 15 časova.
 
Podsetimo da su ove konferencije ponovo uvedene nedavno, usled jačanja epidemije virusa korona. Prvobitno su ukinute jer navodno nije postojalo interesovanje medija.
  • Tin

    06.08.2020 09:13
    Opanak
    Ovo je taj pogled Titove skojevke...Za ono vreme 45-te kada se 80% Naroda potpisivalo palcem i razumljivo, danas, pomalo anahrono...ili nije?
  • Milica

    05.08.2020 21:30
    Sigurno je opravdano odsustvo predsednika! Najbitnije je da postujemo mere kako se ne bi uvodile nove!
  • Despot Stankovic

    05.08.2020 20:45
    Premijerka je iznela vazne stvari o epidemioloskoj situaciji, dozivljavamo blagi pad rasta obolelih, i uvek cemo se ovako izboriti jer nasa zemlja dozivljava rast i napredak, i dacemo sve od sebe da ustanemo u svim aspektima, da nam deca odrastaju zdravo i sigurno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.