Brnabić: Doktor Nestorović se povukao zbog pritiska i strašnih uvreda

Komentarišući apel lekara za smenu Kriznog štaba, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je "na ponudu da se sastane sa njihovim predstavnicima dobila odgovor da treba da razgovara sa svakim od 2.800 potpisnika pojedinačno".
Brnabić: Doktor Nestorović se povukao zbog pritiska i strašnih uvreda
Foto: 021.rs
"To dovoljno pokazuje ozbiljnost tog apela. Kad nemaju predstavnike, ne znam ko piše te odgovore", navela je, dodajući da bi joj za razgovor sa 2.800 ljudi trebalo šest meseci.
 
Brnabić je poručila da je "spremna za razgovor sa bilo kim, zato što je sigurna u ono što Vlada radi", kao i da je "izuzetno zadovoljna radom Kriznog štaba".
 
Upitana šta je sa članom Kriznog štaba Branimirom Nestorovićem, ona je rekla da se "doktor povukao, jer je postojao lični pritisak na njega, kao i strašne uvrede".
 
Kako je navela, danas ima sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem i stručnim delom Kriznog štaba, da bi se video predlog koji je sačinilo Ministarstvo o tome kako će se odvijati nastava.
 
"Moja je namera da preko vikenda radim na tome i u ponedeljak ili utorak ćemo da izađemo sa predlogom", objasnila je premijerka.
  • dule

    11.08.2020 08:51
    Meni licno Nestorovic nije smetao. Ni Kon. Ni Kisicka. Ni Jankovic. Ni Stevanovic. Onaj Gojkovic mi vec malo i smeta.

    Elem, kao sto rekoh, niko mi od njih ponaosob nije smetao. Ono sto mi je smetalo je ono sto su u javnosti pricali. Nestorovic s jedne strane prica jednu pricu, tipa opusteno, mozemo da se zezamo, mozda bi mogli i da se malo zarazimo, sve ce to biti u redu i tako to. Onda dodju ovi ostali, i pricaju razne horor price, napustaju demonstrativno konferencije za novinare.

    Da se razumemo, meni je cak i u ovom momentu delimicno ok - razliciti ljudi, imaju razlicito misljenje. Jeste da su poruke malo zbunjujuce, ali i virus je nov i nepoznat.

    Ali onda na kraju pocnu da pricaju neke bajke kako se svi oni slazu i kako sve odluke donose jednoglasno - prvo nista sto je jednoglasno nije normalno. Drugo, ako se ne slazete sa nekim od sagovornika, a ocigledno je da se ne slazete, onda na direktno postavljeno pitanje tako i odgovorite. Ili nemojte u javnosti iznositi dijametralno suprotne stavove.
  • Cata

    08.08.2020 16:42
    Nestorovic je kao prvo covek,u odnosu na Kona i ostale,a sto se strucnosti tice,mogu svi da duckaju!
  • Inspektor Višekruna

    07.08.2020 17:05
    Nestorović
    Očigledno je najpošteniji član kriznog štaba, ni on ni familija se ne pominju po sumnjivim poslovima!
    Logoreičan je očigledno, i rečeno mu je da spreči paniku, ali nepismeni naprednjaci nemaju stručnjake koji bi mu objasnili na koji način to da uradi, a da ne ispadne budala kasnije!
    Ako ništa drugo ima smisla za humor, Nestorović se iskreno smejao kad ga je "Nedeljnik" nazvao stand up koroničarem!
    Zamislite reakciju AV da su ga tako nazvali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.