Voz naleteo na odron i iskliznuo sa šina

Putnički dizel-motorni voz, jutros u 4 sata, naleteo je na stenu na delu pruge Brvenik – Raška, a mašinovođa je lakše povređen, saopštilo je preduzeće Infrastrukture železnice Srbije.
Reč je o putničkom vozu koji je saobraćao na relaciji Kraljevo – Raška.
 
Sa koloseka je iskliznuo prednji deo voza. U vozu je bio samo jedan putnik i on nije povređen, a nije povređen ni kondukter.
 
Prema informacijama sa terena, stena koja se odronila sa obližnjeg brda i pala na kolosek imala je zapreminu od oko pedeset kubika.
 
Železnički saobraćaj na ovoj delu pruge trenutno je u prekidu.
 
Pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije krenuo je na mesto iskliznuća, kako bi se se što pre raščistila pruga i stvorili uslovi za ponovno uspostavljanje železničkog saobraćaja, navodi se u saopštenju.
  • jedan putnik i

    07.08.2020 20:13
    120 mesta za sedenje, samo
    ne znam da li su svi ophodari pruge sa železnice nestali kao tehnološki višak, u "uspešno" sprovedenom procesu restrukturiranja železnice, kako ga je neki stručnjak jednom prilikom prokomentarisao, ali ovde ih nije bilo da nakon obilnih padavina izvide situaciju na terenu. Zato je tako kako jeste...
    Dugo se na toj pruzi, koja ide ka K. Mitrovici, jedan putnik vozi kao car, a svi ostali plaćaju neizdate karte za sedenje i stajanje i poneku štetu na novoj voznoj garnituri, o kreditima uzetim radi nabavke novih voznih sredstava da ne pričamo i .... jer odgovornih "nema".
    https://jugpress.com/voz-kraljevo-kosovska-mitrovica-saobraca-redovno/
  • BaneM

    07.08.2020 11:15
    Na teret građana
    Jedan voz, jedan mašinovođa, jedan kondukter i jedan putnik...
    Isplativo, nema šta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija