Radnik u Vranju teško povređen kada se na njega obrušila zemlja

Radnik iz Trgovišta povređen je danas u Ulici Bore Stankovića u Vranju, koja se rekonstruiše, potvrđeno je za RTS Policijskoj upravi u Vranju.
Radnik u Vranju teško povređen kada se na njega obrušila zemlja
Foto: 021.rs
Na radnika se obrušila zemlja u vreme radova na ukopu kanalizacione cevi, prenosi RTS.
 
Povređeni radnik je prvo zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru, a zatim zbog teških telesnih povreda, nagnječenja grudnog koša, prebačen je u niški Klinički centar.
 
Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva je uradio uviđaj na licu mesta, a inspektor rada će sačiniti zapisnik o uslovima rada.
  • NS

    08.08.2020 17:30
    Nazalost ovakve nesrece se desavaju kad gradjevinski dunsteri vode gradiliste. Nisu obezbedili iskop od obrusavanja i eto problema. Tek kad neko napipa aps zbog ovakvih stvari bice nam bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija