FOTO: Na Gradini zaplenjeni sto i zavese "versaće" i firmirana garderoba

Carinici su u sredu, 12. avgusta, na prelazu Gradina u jednom kombiju pronašli i zaplenili neprijavljeni trpezarijski sto sa šest stolica, garderobu, patike i jedan bicikl.
Roba je otkrivena kada je za kontrolu na ulazu u Srbiju pristigao putnički kombi "mercedes sprinter" bugarskih registarskih oznaka, kojim je osam državljana Bugarske putovalo ka Nemačkoj.
 
Na uobičajeno pitanje da li imaju nešto da prijave carinskoj kontroli, vozač i putnici su rekli da nemaju, jer sa sobom nose samo lične stvari. Ispostavilo se da to nije tačno, jer su pored ličnog prtljaga imali nameru da preko nekoliko granica prokrijumčare i gomilu neprijavljene robe, saopštava Uprava carine.
 
Carinici su među torbama sa ličnim stvarima pronašli nov trpezarijski sto "versaće" sa šest stolica, kao i dve rolo zavese iste robne marke.
 
 
 
Pronađeno je i više od 80 različitih delova garderobe (farmerica, pantalona, bermuda, mantila, haljina, trenerki i majica) sa oznakama poznatih robnih marki "filip plejn", "emporio armani", "fendi", "luj viton" i drugih.
 
 
Pored toga, u delu za prtljag putnika našlo se i 24 para patika "balensiaga", kao i jedan bicikl.
 
 
 
Neprijavljena roba je zadržana do okončanja hitnog prekršajnog postupka pred sudom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija