Preostale profesorke Visoke medicinske škole iz Ćuprije vraćene na posao

Ugovore o radu na pet godina danas su potpisale tri preostale otpuštene profesorke Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji.
Preostale profesorke Visoke medicinske škole iz Ćuprije vraćene na posao
Foto: Pixabay
Posle tri godine odsustva iz pedagoškog rada u VMŠ Ćuprija one će raditi kao visoki predavači i nastavnice veština, a potpise na ugovor o radu danas su stavile Ljubica Krivokapić, Ivana Vukosavljević i Suzana Milutinović.
 
One su u nastavi zajedno sa još pet profesorki koje su na posao vraćene prošlog četvrtka, posle sprovedenog konkursa i žalbi koje je razmatrala Komsija za prijem.
 
"Završeno je jedno poglavlje koje, nadam se, nikada više neće da se ponovi. Na posao je vraćen kompetentan kadar i mi sve, radićemo da se obnovi stari ugled i sjaj Visoke medicinske škole", rekla je za N1 Suzana Milutinović, nastavnica veština u VMŠ Ćuprija.
 
Grupa profesorki VMŠ, među kojima ima samohranih majki, dobila je otkaz pre tri godine, a na njihova radna mesta dovedeni su visoki funkcioneri SNS, narodni poslanici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić, kao i Ivan Bošnjak, državni sekretar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija