Telekom najavio da će tužiti Junajted grupu

Sadašnja vrednost Telekoma Srbija je oko dve milijarde evra i pored obimnog i teškog investicionog ciklusa, izjavio je koordinator za Internet i multimediju Telekoma Srbija Vladimir Lučić.
Telekom najavio da će tužiti Junajted grupu
Foto: Medija centar Beograd
On je naveo da je procena da bi vrednost Telekoma Srbija do 2023. godine mogla da dostigne četiri milijarde evra. Takođe je rečeno da je nivo zaduženosti na prosečnom nivou za evropske telekomunikacione kompanije.
 
Čelni ljudi Telekoma Srbija najavili su da će ta kompanija tužiti domaćim i stranim sudovima Junajted grupu zbog, kako je navedeno, neistina koje je ta konkurentska kompanija iznosila u javnost o Telekomu.
 
Odgovarajući na novinarsko pitanje, direktor Telekoma Predrag Ćulibrk izjavio je da ne smatra da je bio pametan potez izvršnog direktora za ljudske resurske te kompanije Draška Markovića, koji je prekinuo konferenciju za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u dvorištu poslovne zgrade Telekoma.
 
Ćulibrk je rekao da Mariniku Tepić više niko neće sprečavati da održava konferencije za štampu ispred poslovne zgrade Telekoma, ali je dodao da je "neprijatno da se takve konferencije za štampu održavaju u dvorištvu te zgrade".
  • Limanac

    14.08.2020 15:00
    Da je gospodin Lučić živ i zdrav, vrednost Telekoma je 2011 bila 4,3 milijarde evra.

    Stvarno treba biti veliki stručnjak pa uspeti za samo par godina smanjiti vrednost maltene monopoliste u fiksnoj telefoniji za više od 2 milijarde evra!!!
  • Zoki

    14.08.2020 14:49
    Telekom
    Zar nije zgrada telekoma na jjavnom prostoru ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.