Vučić: Nacionalni stadion je nasušna potreba, neće biti nimalo jeftino

Izgradnja "nacionalnog stadiona" počeće sledeće godine, potvrdio je predsednik Srbije Alekandar Vučić.
On je najavio da će stadion biti izgrađen u Surčinu, kod novoizgrađenog auto-puta Beograd-Čačak. Za "nacionalni stadion" je rekao da je "nasušna potreba".
 
"Šta će nam? To je danas nasušna potreba. Promenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione da uživaju sa porodicama, da im bude lepše na stadionu. Biće spolja čelična konstrukcija, unutra drvo, dakle prirodni materijali. Verujem da počinje da se gradi sledeće godine, od državnog novca kreće da se gradi i neće biti nimalo jeftino", naveo je Vučić.
 
Kako je rekao, sa sadašnjih 850 do 900 evra, kvadrat u okolnom stambeno-poslovnom kompleksu nadomak stadiona koštaće automatski bar 2.000 evra: "Biće blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaznice auto-puta Beograd–Surčin. To će biti novi razvojni projekat i na tom mestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 evra".
 
Od ranije je poznato da je Vlada Srbije izdvojila 250 miliona evra za gradnju "nacionalnog stadiona".

Komentari 128

  • Aleks

    20.11.2020 13:11
    Stadion
    I posle stadiona - stadion ! Stadion - to smo svi mi ! Živeo stadion naroda I narodnosti nacionalističkih manjina i etničkih grupa ! A sad zadihana omladinka donosi štafetu u svojim oznojenim rukama, sva ushićena nosi simbol K...A našem samoizabranom, sa najvećim usnama i najdubljim džepom...
    Stadionom odjekuje "mi ti Seku nemo !"
  • Vuk Trnavac

    25.08.2020 03:58
    "panem et circenses"
    Hleb(e) naš nasušni, daj nam danas, malo (i) igara...
  • Dragan

    24.08.2020 20:49
    @gradjaninX
    Sta ce im voda? Imaju spomenik od 30 metara koji im daruje Vucic i Vesic. Kaze Vucic lekovito deluje na sive celije ovog blesavog i maloumnog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.