Ronioci Žandarmerije za četiri meseca izvukli 17 utopljenika

Ronilačka jedinica Žandarmerije, od 30. aprila do danas, bila je angažovana u traganju za 17 utopljenika, saopštio je MUP.
Ronioci Žandarmerije za četiri meseca izvukli 17 utopljenika
Foto: 021.rs
Iz MUP-a apeluju na građane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu nepripremljeni na temperaturu vode i u alkoholisanom stanju.
 
Imajući u vidu da veliki broj građana osveženje zatraži upravo kraj reka i jezera, MUP navodi da je veoma važno da obrate pažnju na mere bezbednosti, kao i da deca u vodu ne ulaze bez nadzora roditelja.
 
Poštovanje pravila ponašanja na kupalištima jedan je od ključnih faktora u sprečavanju tragičnih ishoda, naglašavaju u MUP-u.
 
Podsećamo da su se juče na jezeru kod Lazarevca udavila dva brata od pet i sedam godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.