Građani od danas pri povratku u Srbiju na granici dobijaju zdravstveno uputstvo

Svi građani Srbije koji se vraćaju iz inostranstva od danas, 25. avgusta na granici će dobijati zdrastveno uputstvo, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
Kako je rekao Lončar, građani će dobijati brošure sa uputstvom o ponašanju, na šta treba da obrate pažnju, ali i brojeve telefona na koje mogu da sa jave u slučaju da osete tegobe.
 
"To ćemo danas organizovati u saradnji sa policijom na graničnim prelazima. Svaki građanin koji ulazi u Srbiju dobiće uputstvo Ministarstva zdravlja o daljim koracima šta treba da radi", rekao je Lončar.
  • Koji to

    26.08.2020 06:50
    Misle da
    Vani korona a u Srbiji ne???To upustvo ..normalnom nimalo informiranom ...ne treba .....od Istambula do Štokholma......A ko ju traži nace je...i sa karantenom ..cim izađe i pocme da krsi pravila distance
  • Smeh i sala

    25.08.2020 16:17
    ahahah...koji cirkus
  • milicica

    25.08.2020 14:18
    i zamolite ih
    Da uputstvo uzkmu a koronu ostave domacinima jer nama ne treba. Unapred hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.