Vlada usvojila deklaraciju kojom se pruža "najsnažnija podrška Vučiću"

Vlada Srbije usvojila je deklaraciju kojom se pruža najsnažnija podrška predsedniku Republike Srbije u veoma teškim i kompleksim razgovorima koje vodi u Vašingtonu u najboljem interesu svih građana, izjavila je premijerka Ana Brnabić.
Vlada usvojila deklaraciju kojom se pruža "najsnažnija podrška Vučiću"
Foto: 021.rs
"Od presudnog značaja u ovom trenutku je da budemo jedinstveni, jer samo jedinstveno možemo da budemo uspešni u borbi za naše interese", navela je Brnabićeva, prenosi RTS.
 
Dodala je da je izuzetno važno da u razgovorima dođe do napretka u normalizaciji ekonomskih odnosa sa Prištinom, jer to direktno utiče na kvalitet života svih građana.
 
"Političko iskustvo i podrška naroda koju predsednik Vučić ima jasno pokazuju da je on osoba koja je najbolje u stanju da štiti i da se bori za interes Srbije na svakoj adresi u svetu", ističe Ana Brnabić.
 
U Vašingtonu u četvrtak uveče počinje dvodnevni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Avdulaha Hotija, u sklopu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, na kom će se, kako je najavljeno, razgovarati o ekonomskim temama.
 
Domaćini skupa u Beloj kući su specijalni izaslanik američkog predsednika za pregovore Kosova i Srbije Ričard Grenel i savetnik za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajan.
  • OtišaoSamDaVasNegled

    03.09.2020 23:51
    Moja pusta želja
    Kako vas nije sramota?
    Ja kada bih došao na vlast, prva investicija bi mi bila da kupim jedno ostrvo, na koje bih SNS i sve slične deportovao.
    Dovlačio bih vam kamenje, a od vas nosio pesak...dok god ima ikakve poulacije na ostrvu
  • rodoz

    03.09.2020 21:10
    @mikrob
    Polako samo i Vojvodina će doći na red svidelo se to nekome ili ne, i vreme je!
  • CHE

    03.09.2020 21:06
    opskurno
    KOJA VLADA?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.