Vučić: Ako uspemo da izguramo još nekoliko sitnica, biću zadovoljan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u obraćanju javnosti da je Vašington bio spreman da sasluša srpsku stranu i da će biti zadovoljan "ako uspemo da izgubramo još nekoliko sitnica".
Vučić: Ako uspemo da izguramo još nekoliko sitnica, biću zadovoljan
Foto: 021.rs
Vučić je rekao rekao da nema bojazni da potpiše dokument o priznanju nezavisnosti "i tačka".
 
"Prvi dokument koji smo imali nosio je naslov Ekonomska normalizacija. Dve strane dođu strana domaćina nam podeli dokument, u koji naša strana nije imala uvid. Taj papir je bio užasno težak, imao je 15 ili 16 tačaka, a jedna od njih je i međusobno priznanje. Ja sam to odbio. To nije nikakva novost, jedino što smo mi smatrali da to ne treba da stoji u dokumentu o ekonomskoj stabilizaciji. Iz Trampovog kabineta su bili fer i saslušali. U drugim dokumentima te odredbe više nema", naveo je. 
 
Da li će biti još ugovora i sastanaka na višem nivou - to u ovom trenutku niko ne može da kaže. Vučić je najavio i da će sutra biti moguće da se vidi finalni dokument, "ako ga bude".
 
Na pitanje kakve su šanse da se sutra sastane sa predsednikom SAD Donandom Trampom Vučić kaže da se tome nada, ali ne može ništa u ovom trenutku da zna, ali sve zavisi od pregovora koji se večeras nastave .
 
"Ivanka Tramp je važna, govorila je od dve važne teme - o preduzetništvu na Balkanu, posebno o ženskom preduzetništvu. Ne bih isključio mogućnost da Ivanka Tramp poseti našu zemlju", kaže on.
  • Jovi

    04.09.2020 14:18
    Bambi keks
    Ko može da veruje u ove budalastine? Ko veruje u to da se tamo priča o nekakvom ekonomskom sporazumu? Ko veruje da će Tramp biti prisutan u ovalnoj sobi dok AV i Hoti potpisuju da se može iz Srbije na KiM izvoziti Jafa keks, Eurokrem, Negro bombone...? Pa u te tekstove i priče ne veruju ni veverice. Jasno je da se tu radi o tajnom potpisivanju sporazuma o međusobnom priznavanju. To će da na kratko bude tajna, a posle će se sve obelodaniti u nekoj formi da narod u Srbiji to proguta uz pomoć vrednih botova, koji će do poslednje kapi krvi braniti svoga idola AV(koji je Vuka Brankovića poslao u zasluženu penziju i od njega svečano preuzeo zvanje najvećeg izdajnika u istoriji Srba). Što je najgore narod će progutati priču o velikom uspehu tvorca.
  • Tanja

    04.09.2020 10:38
    Ivanka je moj idol! Aco je vidio Ivanku pa je i Aco moj idol!
  • Misko

    04.09.2020 10:38
    @NS
    60%? Gresis 160% on je Sveti Vucic moze i 160% da glasa zanjega. Ajde sad pojedi sendvic i poveruj u to da je 160% naroda podrzava Vucica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.