FOTO: Ovo je dokument koji je potpisan u Beloj kući

Adriatik Kelmendi, novinar koji izveštava sa potpisivanja sporazuma u Beloj kući, objavio je na Tviteru dokument koji su potpisali predsednik SAD Donald Tramp, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti.
FOTO: Ovo je dokument koji je potpisan u Beloj kući
Foto: Pixabay
U pitanju je sporazum o ekonomskoj normalizaciji, na engleskom jeziku.
 
  • @Ena

    05.09.2020 15:16
    Vi i vama slični uvek vrtite istu ploču - uvek poznajete i družite se sa nekim Hrvatom, Mađarom, Albancem... To kao da pokažete da niste nacionalisti i šovinisti.

    Ali zapravo jeste. Što se stidite toga? Lepo priznajte i ne uvijajte u oblatne tu vašu mržnju prema drugima...

    Manite se vi toga da li se 1 navodno albanska familija vređa na izraz "Šiptari". Nek se i ne vređaju ako tako žele.

    Ali u srpskom jeziku reč "Šiptar" je pogrdna i tačka.
  • Ena

    05.09.2020 12:39
    Druže Crni
    Igrom slučaja poznajem jednu albansku porodicu. Vremenom smo mogu reći postali i prijatelji. Pitala sam ih za tj izraz "šiptari", da li ih vređa i sl...Žena mi je objasnila da taj izraz nije pogrdan već da označava Albance koji su rođeni na teritoriji Kosova . Oni za sebe kažu i jedno i drugo. Kažu da su Albanci a isto tako mnogo puta je u razgovoru za sebe rekla Šiptarka.....tako da nema ničeg pogrdnog..kao za nas Srbe. Kažemo Srbin a isto tako kažemo za neke Srbe Era ili Lala ili Čarapan...
  • Novosađanka

    04.09.2020 22:30
    Ta nemojte kasti
    "Odveo me je u svoje odaje" mp3

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.