Na ponovljenim izborima u Šapcu pobedio SNS, Zelenović najavio novo ponavljanje

Lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić – Za našu decu" u Šapcu je osvojila više od 50odsto glasova na na biračkim mestima na kojima su ponovljeni lokalni izbori.
Na ponovljenim izborima u Šapcu pobedio SNS, Zelenović najavio novo ponavljanje
Foto: 021.rs

Nebojša Zelenović, nosilac liste "Šabac je naš" i aktuelni gradonačelnik Šapca, na konferenciji za novinare prethodne večeri, rekao je da će tražiti poništavanje izbora na svih 27 mesta na kojima se juče glasalo na ponovljenim lokalnim izborima.

"Zbog svih neregularnosti koje su se desile tokom izbornog dana, zbog svih primedbi, a prema informacijama koje imam, na svim biračkim mestima, unete su ozbiljne primedbe na zapisnik", naveo je Zelenović.

Izbore u Šapcu komentarisao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je ocenio da je u Šapcu pobedila demokratija.

"Oni će pokušati da kažu da se izbori ponove još jednom. Mogu da ih ponavljaju sto puta, ali sto puta će rezultat biti isti", rekao je na pitanje za izbore u Šapcu, koji su ponovljeni na 27 izbornih mesta.

Vučić je ukazao da su pokušali na razne načine da izdejstvuju pobedu, navodeći da su sipali i neke supstance članovima izbornog odbora iz SNS kako bi bili primorani da napuste izborno mesto.

"Mislim da Tanja Fajon može da bude zadovoljna jer su sloboda i demokratija pobedile, i još će ubedljivije sloboda i demokratija pobeđivati", poručio je on.

  • Tomo

    07.09.2020 07:05
    Moje
    Saučešće. sns huligani-prevaranti-dileri okupirali Srbiju skroz. Neće za dugo. Svi na ulice.
  • Alexa

    06.09.2020 22:03
    Večera
    Botovi, zaključak koji mogu da izvučem je da preferirate jesti feces za dezert posle sendviča
  • Antigona

    06.09.2020 18:42
    Zelenović ne može da se pomiri s porazom i trijumfom SNS-a!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija