VIDEO: Vozio električni trotinet autoputem na Novom Beogradu

Jedan mladić snimljen je kako autoputem na Novom Beogradu, u smeru prema Šidu, vozi električni trotinet.
On je snimljen iz automobila tokom "slaloma" kroz gust saobraćaj.
 
Iza kamere se čuje komentar: "Čovek je objasnio, 80 ide na autoputu".
 
 
Ova opasna avantura po prometnoj saobraćajnici nije naišla na odobravanje javnosti pa su komentari ispod snimka očekivano oštri. Dok ga neki nazivaju "kamikazom" drugi bi ga izgleda poslali na psihijatriju ili u zatvor.
 
Podsetimo da bi do kraja godine trebalo da bude donet novi nacrt Zakona o bezbednosti u saobraćaju kojim bi se posebno uredila pravila vožnje e-trotineta.
  • Sabahudin

    12.09.2020 06:29
    Omerović
    Samo je trebalo da ga puste, da pod pratnjom policije, stigne bezbedno do Mitrovačke kaznione pa da tamo ostane nekih pola godine. Taman sazreva kukuruz, a plodna polja žude za mladim i snažnim beračima...
  • pera

    09.09.2020 16:18
    ..
    Ne znam da li ste videli koliki su tockovi na ovom sto ide 100/h.
  • Neko

    09.09.2020 15:54
    Neko
    Čitam komentar i ne verujem "treba da budu svi ravnopravni u saobraćaju...", Ne radi se ovde o ravnopravnosti već o bezbednosti. Ne znam dal je svestan da ako padne na autoputu sa skutera sa 80km/h da su slabe šanse da će neko iza njega da uspe da ukoči, znači pravi dva zla, prvo sebi rizikuje život a drugo da će još nekom da upropasti život ako ga pregazi... Što manji točkovi to je stabilnost sve manja to je valjda svima poznato!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija