Bačen otrov po ulicama u Zaječaru, masovno trovanje pasa

Kasno sinoć na društvenoj mreži Fejsbuk postavljeno je upozorenje vlasnicima pasa da je u dve ulice u Zaječaru bačen otrov, piše sajt Glas-Zaječara.com.
Bačen otrov po ulicama u Zaječaru, masovno trovanje pasa
Foto: Pixabay
Rano jutros pronađen je leš psa otrovanog u ulici 7. septembra, a građani su prijavili da su leševi pasa uočeni u Kumanovskoj i u ulici 23. divizije.
 
Redakcija sajta je kontaktirala je Policijsku upravu u Zaječaru, ali odgovor o istrazi nije stigao.
 
"Shortica iz restorana 'Dva brata' je uginula jutros u najstrašnijim mukama. Sa penom na ustima i u grčevima. Otrovana je. I ona, i druge životinje po gradu. Izgleda se čeka da neko dete bude otrovano, pa da tek onda nadležni da reaguju", navelo je udruženje za zaštitu životinja Beta.
 
Iz udruženja za zaštitu životinja Beta upozoravaju da se otrov postavlja po parkovima, dečijim igralištima i drugim javnim površinama i podseća da je trovanje životinja krivično delo.
  • Mihailo

    12.09.2020 21:24
    Jezivo
    Strasno je to da ispastaju nesrecne zivotinje, ali opet moram da priznam da i meni ponekad padne " mrak na oci" od kerecih govana po ulici...Za sve su krivi vlasnici pasa koji ne skupljaju izmet za svojim jlubimcima, a oni su sigurno manjina medju ljubiteljima pasa. Psi lutalice su mnogo manji problem po ovom pitanju, ali ozbiljna vlast to moze da resi za 5 dana...
  • Kako

    12.09.2020 20:29
    Jemoguce
    Jel moze neko da mi objsni odakle ova praksa, i ko normalan u ovom “civilizovanom” svetu moze okolo na podmece otvor bilo kakve vrste? Sta nije u redu sa ljudima??
  • Sanja

    12.09.2020 17:38
    Jadna i tuzna drzava
    Jadna je ova drzava, gde psihopate setaju okolo, teuju nevina i neduzna bica i uzivaju u tome... Ovde je u ovoj nesrecnoj drzavi sve dozvoljeno, niko vise ne reaguje, policija i tuzilastvo ne postoji i strasno je kako se svakim danom udaljavamo od civilizovanog sveta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.