VIDEO: Eksplozija džipa na Novom Beogradu: Povređeni povezivan sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića

U eksploziji džipa u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu teško je povređen Strahinja Stojanović koji je od ranije poznat policiji i više puta je osuđivan, a pre dve godine je izašao iz zatvora.
"Danas oko 12:15h došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe", saopšteno je iz policije. Policija navodi da je u pitanju "BMW X 5".
 
Prema nezvaničnim informacijama, Stojanović je teško povređen.
 
Veruje se da je podmetnuta eksplozivna naprava daljinski detonirana.
 
Ovo je novi pokušaj ubistva Stojanovića. Prvi se desio pre dve godine kada je, u eksploziji automobila u Zemunu, povređena devojka iz Španije.
 
On je ranije povezivan sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole Bojovića.
 
Sumnja se da je bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.
 
Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015, kada su, takođe u Zemunu, ubice u njega ispalile nekoliko hitaca.
 
 
Uviđaj je u toku.
 
"Policajci su na terenu i preduzimaju sve mere u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela", navodi se u saopštenju.
  • Kiza

    13.09.2020 18:59
    a
    ispred zgrade sektora za vanredne situacije na nbg tri vatrogasna vozila za pokaznu vežbu koja se gasi sa s-6,da se zna da i mi u sektoru imamo konja za......
  • alek

    13.09.2020 16:07
    Opet neki "dobro poznat policiji"
    Koda nas to znaci da se dobro poznaju kriminalci sa policijom,sudijama i zato mi nismo uredeno drustvo.
    Za 12 godina na vlasti,bar su mogli sa kriminalcima da se obracunaju kao sto to rade sa opozicijom.
  • Kosmar

    13.09.2020 15:35
    ono kad vise i ne obracas paznju na ovakve vesti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.