Novosti: Đurić šef diplomatije umesto Dačića

Jedan od najozbiljnijih kandidata za budućeg šefa diplomatije Srbije je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, pišu "Novosti".
Kako je list naveo, mnogi vide Đurićevo prisustvo u delegaciji, koju je u Vašingtonu i Briselu predvodio predsednik države Aleksandar Vučić, kao znak da se na njega ozbiljno računa kao na naslednika Ivice Dačića na mestu ministra spoljnih poslova.
 
Prema informacijama ovog lista, kad je reč o novoj vladi, rastu izgledi da to bude široka koalicija Srpske napredne stranke sa Socijalističkom partijom Srbije i Srpskim patriotskim savezom. Ona bi bila oročena na godinu i po dana i od nje se očekuje široki konsenzus kada je reč o razrešenju kosovskog čvora, nastavku reformi i ekonomskih izazova posle pandemije virusa korona.
  • @ilija

    16.09.2020 07:32
    Recca ne
    Ilija, iako se slazem sa svime sto si napisao, nemoj da se brukas i govoris da je neko neobrazovan, posto ne znas elementarne stvari oko pravopisa.
    Prvo nauci kako se pise negacija sa pridevom i glagolom, pa onda mozda mozes da pocnes da pricas da li je neko obrazovan ili neobrazovan...cisto da te ljudi ozbiljno shvate.
  • Milos

    15.09.2020 01:23
    Ja ne krivim toliko Djurica, SNS i generalno Vucica... vec ovaj narod koji je tesko psihicki bolestan, jer posle 10 godina 90ih (1990-2000) i vladavine SRS-SPS oni opet vladaju. Sta to govori? Govori da ovaj narod je tesko bolestan, ne zreo za demokratska dostignuca 21 veka.
  • Ilija

    14.09.2020 21:46
    @@Uros
    Evo javila se ne pismena i retardirana Botina. To je ono sto ja pricam, oni su prirodno ne inteligentni i sa IQ80. Kraljevina Srbija nije isto sto i Drzava (Republika) Srbija. Covek je govorio o predratnoj Srbiji i njenom MIP-u! Ta kraljevina Srbija je imala kadar koji vi necete iz SNS imati sve da vas se skupi zajedno 700 000 clanova, koliko vas ima.
    Procitaj knjigu: Vladimir Corovic "Ilustrovana Istorija Srba", jer komentar tvoj govori koliko nemas pojma o istoriji zemlje, a imas feitsch da srbujes po portalima 021. Tipicno za ne obrazovane Radikale sa Megadensa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.