Izrael stavio Srbiju na "zelenu listu", srpski državljani ne moraju u karantin

Ambasador Izraela Jahel Vilan rekao je da državljani Srbije od danas ne moraju u karantin po dolasku u tu zemlju.
Izrael stavio Srbiju na "zelenu listu", srpski državljani ne moraju u karantin
Foto: Pixabay
Vilan je danas predao akreditivna pisma predsedniku Aleksandru Vučiću. On je tom prilikom rekao da je od danas za Izrael Srbija na tzv. "zelenoj listi", odnosno da srpski državljani ne moraju u karantin po dolasku u tu zemlju.
 
Poželevši ambasadoru Vilanu uspešan diplomatski mandat u Beogradu, predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo stalnim napretkom političkog dijaloga i ekonomske saradnje Srbije i Izraela. Vučić je izrazio zadovoljstvo nedavnim razgovorom sa premijerom Izraela Netanjahuom i njegovim razumevanjem stavova Srbije.
 
Ambasador Vilan je rekao da s pažnjom prati izuzetno angažovanje predsednika Vučića na uspostavljanju bližih veza dveju zemalja i pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu.
 
Dvojica sagovornika su izrazili nadu da će u narednim godinama više izraelskih investitora bolje upoznati i koristiti povoljne uslove za ulaganje na srpskom tržištu. Tome će, kako se navodi u saopštenju, mnogo doprineti i kancelarija Privredne komore Srbije i Ministarstva ekonomije koja će uskoro biti otvorena u Jerusalimu.
  • et

    16.09.2020 15:50
    @..
    tako je to još od marta meseca, sve je to Aipac paket aranžman
    https://www.timesofisrael.com/serbia-to-open-official-state-office-in-jerusalem-as-sign-of-respect-to-jews/#gs.fr2q3b

  • WER

    16.09.2020 11:37
    Znaci karantin nema veze za Covidom vec sa politikom. Interesantno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija