Vesić: Marko Đurić će biti ambasador u Vašingtonu, jedan je od najboljih domaćih političara

Šef kancelarije za Kosovo Marko Đurić biće novi ambasador Srbije u Vašingtonu, potvrdio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, rekavši da je Đurić jedan od najboljih domaćih političara.
"Marko Đurić je jedan od najbolji političara u ovoj zemlji i žalosno je kakva se kampanja vodi protiv njega. Srbija će biti ponosna na to što on radi, a predsednik Vučić dobro zna šta radi. Imaćemo nekoga ko će moći da parira Albancima i bori se za nas u SAD", rekao je Vesić.
 
On je ocenio da Aleksandar Vučić oprezno pristupa formiranju vlade koja mora da nastavi rad dosadašnje vlade.
 
"Mnogo je važno da ta vlada bude kvalitetna i obezbezdi političku i ekonomsku stabilnost zemlje", rekao je Vesić i odbacio nagađanja da će i on biti jedan od ministara, tvrdeći da mu je "čast kada se svaki put kada se formira vlada i njegovo ime pominje među onima koji bi mogli biti ministri".
 
"Ja ću ostati u Beogradu, tako da neću biti ministar. Ja sam deo politike SNS i Aleksandra Vučića i srećan sam što sam u timu koji je uradio velike stvari za Srbiju", naveo je Vesić.
  • Саша

    20.09.2020 00:47
    Јел' то код нас председник мандатар?
  • Jovan

    19.09.2020 18:20
    A kavi su ostali ako je on naj
  • Eugen

    19.09.2020 17:13
    E po ovome ce biti pamcen Vucicev SNS rezim, po keramicarima BIA, rambu Vulinu, vlasniku pecenjare direktoru RTB, posltronskom novinaru ambasadoru Lazanskom, mr.Bean ambasadoru u USA, sofercini ministru Djordjevicu, plagijatorima ministrima Slini i Malom,....
    Zar je ova zemlja zasluzila da bude gurnuta u ovakvo SNS blato i mulj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.