Kosovo će odlikovati Trampa 'Ordenom slobode'

Predsednik Kosova Hašim Tači potvrdio je da će iskazati najvišu čast Trampu za njegovu ulogu u postizanju sporazuma o normalizaciji ekonomskih odnosa Kosova i Srbije, tako što će američkog predsednika odlikovati "Ordenom slobode".
Kosovo će odlikovati Trampa 'Ordenom slobode'
Foto: Pixabay
"Osećam se privilegovano što ću kao predsednik Kosova i u ime građana Kosova odlikovati predsednika Sjedinjenih Američkih Država u znak zahvalnosti za njegov doprinos kosovskoj slobodi, za jačanje mira i stabilnosti u regionu. Predsedniče Tramp, pozivam Vas da posetite Kosovo, kako biste se i lično upoznali sa ljudima koji najviše vole Ameriku", napisao je Tači na Tviteru, prenosi Kosovo Onlajn.
 
Donald Tramp Junior poručio je da dostignuća njegovog oca donose mir širom sveta i na Tviteru napisao "Kosovo će nagraditi Trampa 'Ordenom slobode' za mirovne napore".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.