Direktor bolnice napravio spisak lekara koji su potpisali zahtev grupe Ujedinjeni protiv kovida

Direktor leskovačke Opšte bolnice napravio je spisak zaposlenih koji su potpisali apel za smenu Kriznog štaba, a na njemu su i dvojica lekara koji su otišli u penziju i doktorka koja je dala otkaz i sada radi u Kliničkom centru u Ljubljani.
Direktor bolnice napravio spisak lekara koji su potpisali zahtev grupe Ujedinjeni protiv kovida
Foto: Pixabay
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić objavio je dokument na kome su imena trinaestoro lekara leskovačke Opšte bolnice koji su potpisali zahtev neformalne grupe Ujedinjeni protiv kovida.
 
Imena leskovačkih lekara su na dokumentu sa memorandumom bolnice i potpisom direktora, koji je naslovljen sa "Spisak zaposlenih u Opštoj bolnici u Leskovcu koji su potpisali za smenu Kriznog štaba".
 
Dokument nosi datum 14. septembar 2020. godine, a za sada nije poznato kome je poslat.
  • krle

    22.09.2020 07:48
    @lala NS
    Kao i onaj spisak "intelektualaca" koji su podržali AV.
  • g pen

    22.09.2020 06:52
    Vole fasisti spiskove pa to ti je...
  • Lala

    22.09.2020 00:22
    Ne kaze se dzaba ":Sto juznije to tuznije!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.