Stefanović: Građani imaju poverenje u policiju jer postiže sve bolje rezultate i trudi se da im bude bezbedonosno dosadno

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija beleži iz godine u godinu sve bolje rezultate, "daje sve od sebe da bi građanima dan bio miran i normalan i "rekao bih i bezbednosno dosadan, kako policija i najviše voli".
Stefanović: Građani imaju poverenje u policiju jer postiže sve bolje rezultate i trudi se da im bude bezbedonosno dosadno
Foto: 021.rs
"Upravo zato što svoju ljubav prema Srbiji dokazuju delim svakodnevno ovaj poziv je danas u našoj zemlji cenjen i narod uzvraća poverenjem u policiju", rekao je Stefanović, na promociji  polaznika 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, u nastavnom centru Makiš.
 
Prema njegovim rečima, na poslednji konkurs za 1.060 polaznika javilo se više od 6.000 kandidata, što "pokazuje da su ljubav prema Srbiji i borba da pobedi dobro opet u modi".
 
On je rekao da će im ovaj poziv "omogućiti poseban osećaj - da su pomogli ljudima i da je pobedilo dobro".
 
Stefanović je rekao da kad pogleda "redove momaka i devojaka u plavim uniformama" prva reč koja mu se nameće je poverenje "u ljude koji su odlučili da se posvete profesiji bez koje građani ne bi mogli da imaju stabilnu, bezbednu i siguru zemlju".
 
  • no comment

    28.09.2020 02:17
    Laž, ne poznajem nikoga ko danas ima poverenje u policiju. Čast i hvala izuzecima koji odgovorno rade svoj posao, ali institucija, slično drugim koje su srozane ili na putu da to budu, niti uliva poverenje, niti radi u interesu svojih građana. Ovakve izjave sa rukovodećih mesta su u najmanju ruku degutantne.
  • Лажа и Паралажа

    27.09.2020 09:23
    Што не направите анкету...
    Овоме ни родбина не верује.
  • slobodan p

    25.09.2020 16:07
    Prava slika...
    Dve ilustracije na izjave ove dvojice iz naslova:

    (1) https://www.blic.rs/vesti/hronika/secate-li-se-policajca-koji-je-samarao-muskarca-na-zadnjem-sedistu-sluzbenog-auta/stv2mct

    (2) http://rs.n1info.com/Vesti/a653797/Odbacena-prijava-protiv-policajca-zbog-udaranja-uhapsenog-tokom-zabrane-kretanja.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.