FOTO: Skupoceni viski švercovao među garderobom

Kolekciju originalnih skupocenih viskija pokušao je da iz Srbije iznese 39-godišnji muškarac, a vrednost samo jedne od 14 flaša koju su zaplenjene, carinici pocenjuju na 40.000 dinara.
"Jack Daniels", "Johny Walker" i "Chivas Regal" svetski su poznate marke viskija, a 14 flaša ovih proizvođača, različite starosti sa britanskim akciznim markicama, carinici su zaplenili na Graničnom prelazu Gradina.
 
 
Roba je pronađena u mercedesu engleskih registarskih oznaka, kojim je upravljao bugarski državljanin.
  • Wow

    24.09.2020 17:59
    Bravo
    Ajmo sad svi da objavimo svaki poslic koji uradimo u toku dana, a za koji smo posteno placeni! Svaka cast!!! Ko poslednji izadje nek' ugasi svetlo. SRAMOTA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.