Grbović novi predsednik PSG, Trifunović u predsedništvu

Na izbornoj skupštini Pokreta slobodnih građana je za novog predsednika te političke organizacije izabran Pavle Grbović.
Grbović je na konferenciji za novinare najavio proces ujedinjenja PSG sa Novom strankom i dijalog sa svim opozicionim političkim organizacijama koje baštine slične vrednosti.
 
"Imamo problema sa kriminalnim režimom, državnim aparatom sjedinjenim sa kriminalom i mafijom koja ne preza ni pred čime", naglasio je Grbović.
 
Grbović je bio jedini kandidat za predsednika, a za njega je glasalo 108 delegata od ukupno prisutnih 126.
 
Skupština PSG je održana u Kombank dvorani u Beogradu.
 
Za članove Predsedništva PSG izabrani su: Sergej Trifunović, Aleksandar Ilić, Natan Albahari, Aleksandar Radoičić, Aleksandar Petrović i Petar Đorđević.
 
Dosadašnji predsednik PSG Sergej Trifunović izjavio je da je od njegovog preuzimanja pokreta 2019. članstvo tri puta povećano, a broj odbora širom zemlje dva puta.
  • Opozicionar

    27.09.2020 19:09
    @PetarPP
    Bolje i to nego da kao "opozicionaru" Đilasu optuže saradnike, a dotičnog ostave bez opzužnice!
    "Opozicionara" Boru oslobodiše, saradnike osudiše!
    Najveći deo biračkog tela podržava SNS. Neki svesno a neki podržavajući ovakve "opozicionare".
    A što se tiče potpisa služba ima svoje ljude u svim strankama, ali kod nekih ti ljudi nisu lideri, onda se trude da takve stranke posvađaju međusobno kao PSG i DJB.
  • Xy

    27.09.2020 17:43
    Strucnjaci
    Ujedinjenje sa Novom strankom, uzas.Psg je trebao biti nova nada i snaga u Srbiji, sada se petlja sa repovima starog sistema.Steta, bilo je tu valjanih ljudi.
  • Inspektor Višekruna

    27.09.2020 17:20
    Nepotrebno
    Očigledno jedna od retkih stranki koja funkcioniše po demokratskim principima, ali ovo ujedinjenje sa Novom Strankom im, bar po meni, nije trebalo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija