Lutovac: Falsifikovan pečat Demokratske stranke na izborima

Rukovodstvo Demokratske stranke, na čijem je čelu Zoran Lutovac, optužilo je deo DS koji je juče organizovao stranačke izbore da su falsifikovali dokumenta.
Lutovac: Falsifikovan pečat Demokratske stranke na izborima
Foto: 021.rs
Navodi se da su juče na "lažnim izborima" glasački listići bili overeni pečatom stranke, iako organizatori izbora nisu imali pristup pečatu.
 
"Tako su još jedno dokazali da im falsifikovanje dokumenta nije strano, niti im predstavlja problem. Takođe ne treba ni da se zaboravi da je čitava ujdurma počela tako što je ova grupa falsifikovala potpise, zbog čega je podneta i krivična prijava", navodi se u saopštenju DS.
 
Lutovac je naveo da se pečat DS nalazi kod njega "na sigurnom, nedostupan svima onima koji bi želeli da ga zloupotrebe za ispunjenje svojih i režimskih interesa".
 
"Moj je zadatak kao predsednika stranke da čuvam DS, da zajedno sa članovima reformišemo i ojačamo stranku, koja će biti u stanju da pobedi režim Aleksandra Vučića", naveo je Lutovac.
 
U saopštenju se navodi da je, ako grupa koja je organizovala izbore zatraži od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave da promeni zakonskog zastupnika stranke "na osnovu nelegalnih, protivstaturanih i lažnih zapisnika, sa lažnih izbora", rukovostvo spremno da pravdu potraži i pred međunarodnim institucijama.
 
Navodi se d aće ako Ministarstvo prihvati nešto "što je očigledan falsifikat" to biti dokaz o potpunom raspadu državnih instiutcija i nepoštovanju zakona, kao i da oni koji pokušavaju da preuzmu stranku imaju podršku vlasti.
  • Novica

    27.09.2020 23:03
    Hahaha.... 3. Uprava BIA za borbu protiv "unutrasnjeg neprijatelja" i to pod rukovodstvom keramicara poradja i razvodi stranke kapacitetom 500%.... Stara dobra UDBA.... uostalom tako su nastale Radikalcine pod poktoviteljstvom Mise Vilotica i Jovice Stanisica!!! Zna Vucic kako se to radi, uostalom tako je i dosao u politiku....
  • Milorad

    27.09.2020 22:27
    Pristina
    Ko je Lutovac?
  • Ntn

    27.09.2020 19:28
    Da se razumemo
    Badava ga çuvaš kod sebe. Nije pečat stranka. To su ljudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.