CLS: Nepostojeći beogradski metro ostvario dobit od 23,6 miliona dinara

Centar za lokalnu samoupravu ukazao je na "apsurdnu činjenicu" da je Javno komunalno preduzeće "Beogradski metro i voz" prijavilo dobit od 23,6 miliona dinara u 2019. godini, što će usvojiti Skupština Beograda na sutrašnjoj sednici.
CLS: Nepostojeći beogradski metro ostvario dobit od 23,6 miliona dinara
Foto: Pixabay
Iz te organizacije pitaju da li Beograđani već imaju metro, koji pritom posluje profitabilno, a da to i ne znaju, i navode da politika gradskih vlasti da svako JKP mora iz političkih razloga da prikaže dobit dovodi do ovakvih paradoksalnih situacija.
 
Svrha javnih komunalnih preduzeća nije da po svaku cenu ostvaruje stvarnu ili fiktivnu dobit, već da građanima pružaju najkvalitetniju uslugu po pristupačnim cenama, poručili su iz Centra za lokalnu samoupravu.
  • Bombon

    28.09.2020 02:14
    Najbolji kad je najteže.
  • Smrdolopine

    27.09.2020 21:42
    Pranje para imaginarnim projektima.
  • w/e

    27.09.2020 21:05
    biz
    E to su strucnjaci, kad od niceg naprave nesto... Koliko bi tek zaradili da imamo metro?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija