Sin Tomislava Nikolića najizvesniji kandidat za ambasadora u Kini

Bivši gradonačelnik Kragujevca i sin nekadašnjeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić trenutno je najizvesniji kandidat za poziciju ambasadora u Pekingu, preneo je današnji Kurir.
Prema navodima lista, Nikolić bi na toj poziciji trebalo da zameni Milana Bačevića kome je istekao mandat ambasadora u Kini i koji se nedavno vratio u Srbiju.
 
Dodaje se i da je jedan od bitnih faktora u vezi sa Nikolićevim odlaskom u Kinu činjenica da je njegov otac dobro povezan sa Kinezima kao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa tom zemljom i Rusijom.
  • Mučenik

    29.09.2020 13:43
    KO IMA SVOGA IMA I BOGA!
    "Ko ima svoga ima i boga" reče narod. Najbolja potvrda toga je Radomir Nikolić, sin bivšeg, a možda i budićeg predsednika, ukoliko mu dozvoli ΛV, kum Šešelja i Vučića. Da nije njegov tata viđeni građanin ove zemlje, pecao bi ribu na Savi, gde ima spornu vikendicu, a ovako namučio se u Kragujevcu kao gradonačalnik, a sada možda i kao ambasador u Kini. Tamo će imati nesebičnu i stručnu roditeljsku pomoć i ispomoć oca Tome iz ljute “Tomovače”, koji je glavna spona između Srbije i Kine i Rusije. Takođe, imaće pomoći i tasta i prijatelja prof. Dr Milana Bačevića dosadašnjeg ambasadora u Kini. Sa srećom Radomire, kineski a naš care!
  • Slanina

    29.09.2020 09:54
    Od engleskog razume samo "ok".
  • Gale Francuska

    28.09.2020 23:13
    Na vreme otisao iz Srbije
    Tako je to u drzavi gde se glas prodaje za 15 eura porodicno i gde cela porodice jedva ceka izbore da dodje do 60 eura na svakih 4 godina i gde se ide na mitinge samozvanih politicara za 290 eura plate u drzavnoj sluzbi.

    Kakav narod takvi izabrani politicari.Mladi cim se granice otvore sto dalje od Srbije.Ne slusajte ni onog ni ovog cak ni svoje roditelje i najblize.Gde god otisli samo u bolje mozete otici.U gore od Srbije ne mozete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.