Dačić: Više mi niko ne veruje, ali ne pričam sa Vučićem o novoj vladi

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić, izjavio je da mu više niko ne veruje, ali da zaista sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o formiranju nove vlade.
"Imali smo brojne izazove... Naš odnos sa Vučićem nije odnos jedno ministarstvo, dva ministarstva, pet ministarstva, nego pitanje vrednosnih sistema i šta hoćemo da napravimo od Srbije", rekao je Dačić za Hepi TV.
 
Dodao je da se sa predsednikom svaki dan vidi ili čuje, ali da tada razgovara o važnim državnim i nacionalnim temama.
 
"Delimo isti sistem vrednosti, a na koji način će Vučić to predočiti ili pretočiti u sastav vlade i ko će biti u vladi, to je na njemu", rekao je Dačić i dodao da će o tom pitanju verovatno razgovarati tokom ove nedelje.
 
Bio je, podsetio je, Vašington, pa Brisel, pa dolazak Grenela, mnogo stvari koje se dešavaju, a za deset dana i EU će, kaže, predočiti svoj ekonomski plan za region sa devet milijardi evra kroz IPA fondove.
 
"Formiranje vlade nije tabu tema, ali je tema kojoj Vučić daje dinamiku kao pobednik izbora", kazao je Dačić.
  • Mile

    29.09.2020 16:53
    Dosta je narodu i jednog i drugog zabole ih za vas
  • Andrija Šrek

    29.09.2020 13:31
    ...
    A i šta vredi i da pričaš, kad će on opet uraditi kako je smislio.
    Niko tebe, Dačiću, ništa tu ne pita.
  • Pera

    29.09.2020 11:45
    Zabole me za sve dosadašnje, sadašnju i buduće destruktivne vlade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.