Nedimović o hapšenju pomoćnice: Da je delovala sumnjivo, dva puta bih je poslao kući

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović nakon današnjeg hapšenja pomoćnice kaže da se time, kao i pre tri godine, kada su uhapšeni službenici u Upravi za agrarna plaćanja, pokazalo da postoji nulta tolerancija za korupciju.
Na pitanje da li su se on i uhapšena pomoćnica poznavali, Nedimović je rekao da je ona radila u ministarstvu, kao pomoćnik sa aspekta struke, i da je bila zadužena za međunarodne odnose.
 
"Ne mogu da se setim kada je ona došla, ali je nisam znao nešto preterano, koliko smo bili na sastancima povodom posla, toliko. Da je delovala sumnjivo, dva puta bih je poslao kući", kaže Nedimović.
 
Uhapšena pomoćnica ministra ranije je bila zaposlena u Kancelariji za evropske integracije, a u ministarstvu poljoprivrede bila je na čelu Sektora za međunarodnu saradnju, i vodila je poslove sa EU.
 
D. J. N, pomoćnica ministra Branislava Nedimovića, uhapšena je danas zbog primanja mita u obliku mesečne rate u iznosu od 1.000 evra koje je primala od D. Č. 
 
Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, o čemu opširnije OVDE. Iz Ministarstva poljoprivrede su saopštili da će biti sankcionisan svako ko zloupotrebljava svoj položaj i dodali su da učestvuju u borbi protiv svakog oblika korupcije.
  • PP

    10.10.2020 07:50
    Ministar, nisam je znao nesto preterano, neznam kada je dosla. Dali Ministar zna dali je i dolazila na posao. Po ovakvim izjavama moze se reci da je ona bila pomocnica spljnih poslov ministarsstva poljoprivrede i Ministra.
  • avav koalicija

    10.10.2020 04:04
    Radilali
    A sto dva puta da je salje kuci? Jel po pare da ide? Banda radikalska
  • Cika

    09.10.2020 22:47
    Rade
    To Stefanovic pred kraj skida glave drugoj struji, samo pratite desavanja bice toga jos. Osveta se sluzi hladna.
    A oni kao nisu delili, da on je nepoznaje.
    Tako ce i ovaj nas za Živka reci kad padne sa kesom kad preuzme
    Nemam pojma ko je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija