Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta".
Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta
Foto: 021.rs
Na svečanoj sednici Skupštine grada Jagodine povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja Jagodine u Drugom svetskom ratu, Marković je rekao da je pre mesec dana zatvoreno kovid odeljenje u Opštoj bolnici u Jagodini i zahvalio se lekarima i celom medicinskom osoblju Opšte bolnice i Doma zdravlja, saopšteno je iz gradske uprave.
 
Marković je naveo da su on, njegova supruga i stariji sin imali koronu, ali da za vreme dok su bili zaraženi nije hteo da to bude neka vrsta propagande, jer "političari i treba da budu uvek u prvim redovima".
 
"Imao sam sreće da je ta korona kod mene trajala 40 minuta, a da posle toga ništa nisam osećao, ali morao sam da idem u izolaciju", rekao je Marković.
  • A

    18.10.2020 10:28
    Dugo je i izdrzala.
  • Чика Јова

    18.10.2020 06:57
    Магареће посла
    Trajala ipak duže od svirke Betovena .
  • Sojic

    17.10.2020 23:43
    3 ‘iljade evradi za gospodina
    Isto kao sto su mu Betoven i Sopen svirali i pevali dok je bio mali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija