Muškarac teško ranjen u pucnjavi na parkingu tržnog centra Ušće

U pucnjavi koja se dogodila oko 16 časova u garaži tržnog centra "Ušće" u Novom Beogradu ranjen je Aleksandar Šarac za koga mediji prenose da je bio član kriminalne organizacije Pink panter.
Muškarac teško ranjen u pucnjavi na parkingu tržnog centra Ušće
Foto: 021.rs
Kako RTS saznaje u Urgentnom centru, u pitanju su teške telesne povrede, a Šarac je prebačen na jedinicu intenzivne nege i u teškom je stanju.
 
Prema prvim informacijama, napadač je ispalio hice u Aleksandra Šarca koji je na meti plaćenog ubice bio i januara 2019. godine. Međutim, osumnjičeni Čaba Đer tada je, na Banovom Brdu, Šarca pomešao sa drugim muškarcem, i ubio Nebojšu Markovića.  
 
U MUP-u su za RTS naveli da policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.
  • @Dragan

    18.10.2020 11:17
    Tu si drzavu gledao na filmu.
  • Dragan

    17.10.2020 21:04
    Posle ovakve vesti dođe mi da se preselim u državu gde policija u toku radnog vremena ima posla toliko da skida mačke sa drveća ili eventualno interveniše u slučaju kafanskih tuča. Hoćemo NORMALNO, a ne "zlatno doba".

  • Kruti

    17.10.2020 19:52
    Pera- bot 24/7. Tuga,kakva patnja za zutom hobotnicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.