Brnabić sutra ujutru sa Dačićem i Šapićem o vladi

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić sastaće se sutra (utorak) ujutru sa predstavnicima koalicije Socijalističke partije Srbije–Jedinstvene Srbije Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem, kao i sa predstavnikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem, najavljeno je iz Vlade Srbije.
Brnabić sutra ujutru sa Dačićem i Šapićem o vladi
Foto: 021.rs
Sastanci će se održati u zgradi vlade.
 
Za sutra posle podne planirana je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, posle koje bi trebalo da se zna predlog za sastav nove vlade.
 
Brnabić je u nedelju izjavila da će vrlo brzo uputiti predlog Narodnoj skupštini i da će nova vlada Srbije biti formirana "u najskorije vreme".
 
"Ekspoze je spreman, na tome sam naporno radila sa svojim timom proteklih desetak dana. Građani će znati šta želimo da uradimo do 2025. godine", rekla je Brnabić.
  • radnik

    19.10.2020 22:36
    SPS mrš
    Izbacite Dačića i njegov SPS iz svih vlasti i dobićete više novih glasova nego što vam oni mogu doneti na republičkim izborima. Prvo i osnovno to će neko ceniti a drugo oni LAŽU ne daju podršku nikako, sede kući, kriju se i glume ludilo. (tako su radili na prošlim predsedničkim izborima a tek sad će)
  • Jbt

    19.10.2020 20:38
    Dolecu
    Marsovci-i oni bi pre stigli nego vlada
  • Georg

    19.10.2020 20:09
    Svima će da kaže: Vučić rekao ovako o ima da ćutite !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija