U Prokuplju proglašena vanredna situacija

U Prokuplju je danas proglašena vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološke situacije.
U Prokuplju proglašena vanredna situacija
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju grada, odluku o proglašenju vanredne situacije doneo je gradonačelnik Prokuplja na predlog Gradskog štaba za vanredne situacije,.
 
U saopštenju štaba se navodi da je odluka doneta zbog značajnog porasta pregleda pacijenata sa respiratornim tegobama, kao i zaraženih virusom Covid-19.
 
"U cilju sprečavanja daljeg širenja zaraze, neophodno je donošenje vanrednih operativnih mera zaštite koje će doneti Krizni štab za praćenje stanja i preduzimanje mera protiv pandemije, a uslov za njihovo donošenje je proglašenje vanredne situacije na teritoriji grada Prokuplja", kaže se u saopštenju.
 
Odluka je doneta na jutrošnjoj sednici Kriznog štaba i stupa na snagu odmah.
  • T

    20.10.2020 14:49
    T
    Ovo je priprema za vikend kada se očekuje za celu srbiju proglašenje. Mada koliko znam nismo ni izlazili iz vanrednog stanja sa obzirom dase skraćeno radi i dasu maske obavezne u zatvorenom. Ja zaista neznam šta dalje raditi ili nas zaključajte mesec dana normalno to ćete platiti novčano nego da mučite narod na parče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija