VIDEO: Vučić o sastavu Vlade i novim izborima

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon sednice Predsedništva SNS kako bi izneo stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.
Kako je najavljeno, Vučić je govorio o još nekim aktuelnim temama, što možete poslušati na sledećem linku.
 
 
U sedištu SNS u 17 sati počeo je sastanak Predsedništva stranke posle kojeg bi trebalo da se sazna sastav nove vlade.
 
Na sednicu su desetak minuta pre početka stigli gotovo svi članovi Predsedništva, kao i predsednik SNS Aleksandar Vučić. Od izbora je prošlo 120 dana, a 70 i više dana prošlo je otkad su verifikovani poslanički mandati.
 
Sledeće nedelje će najverovatnije uslediti Skupština Srbije na kojoj bi trebalo da se promeni Zakon o ministarstvima jer su planirana dva nova ministarstva u Vladi.
 
Potom se očekuje i ekspoze premijerke.
  • "tvorac"

    21.10.2020 08:01
    je jasno ukazao na to :
    da nema blage veze sa zivotom !
  • Neoplanta

    20.10.2020 21:23
    Zakljucak: upravo je sastavio Vladu koja po njemu ne vredi ni pisljivog boba, pa se vec sprema za sledece izbore?

    Ili je u pitanju jos ogavnija strategija, koju vec godinama upotrebljava, tj.vecna predizborna kampanja i koriscenje svih vrsta izbora, kako bi drzao na vatri svoje glasace? Kako bi uvek uspeo da potkupi, zastrasi i uceni onu masu balvana koje je zaposlio i koje svi mi godinama placamo da bi citali botovske bljuvotine na portalima, a da on za to vreme uz pomoc svoje mafijaske bratije prakticno otme i ukrade sve sto se ukrasti moze?
  • Miloš

    20.10.2020 19:49
    Gotov je
    Znači ima 3/4 mesta u parlamentu i najjaču moguću vlast, samim tim i stabilnu vladu. Koji mogući razlog može da ima za vanredne parlamentarne izbore? Jedino što hoće da zamaskira izbore u BGu za gradonačelnika, jer ako ti izbori budu solo tu ima da pukne. Lopina prevrtljiva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.