Luka Jović optužen zbog kršenja samoizolacije, preti mu zatvorska kazna

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, fudbalera Reala iz Madrida, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine.
Loši dani za Luku Jovića uskoro bi mogli da postanu još gori. Fudbaleru Reala na teret se stavlja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, precizirali su za Tanjug u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Optužnim predlogom Tužilaštvo je sudu predložilo da Joviću izrekne kaznu od šest meseci zatvora.
 
Krivična prijava protiv Jovića podneta je u toku prve nedelje po uvođenju vanrednog stanja nakon što je on, po povratku u Beograd, po propisima trebalo da dve nedelje provede u samoizolaciji, što on nije učinio.
 
Do optuženja je došlo jer fudbaler nije pristao na oportunitet - odbacivanje krivične prijave, uz uplatu 3,5 miliona dinara. Više detalja o ovom slučaju tužilaštvo je najavilo da će objaviti u petak.
  • Jo

    23.10.2020 10:59
    Ne znam na koju foru ovaj lik igra u Realu. Gledao sam protiv Sahtijora prvo poluvreme u kom je igrao Sahtijor ih unistio, cim je izasao Real bio mnogo bolji rival. U reprezentaciji 0 bodova. Popularnost je stekao zahvaljujuci menadzeru i Sofiji Milosevic.
  • Vlada

    23.10.2020 09:56
    Daj, ne zamajavajte me! Luka Jović da ide u zatvor! Pa koji lovator je u ovoj ikada išao u zatvor, a da nije bilo po političkoj liniji (ovde prvenstveno mislim na Miškovića)? Platiće neku kaznu, deo će otići u džep koga treba i to je to! A vi marvo u obor, kao i do sada...
  • Gloginje

    23.10.2020 00:23
    frilenser
    @Stanoje
    pa on je libero... Kakva su to pitanja... Srecom nisu na mojoj zgradi palili... Piromanija me lozi jako....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija