OnLine Talk: Nije sramota tražiti podršku i novac za posao koji kvalitetno radite

OnLine Talk, u okviru kampanje "Podrži medije", okupio je ljude iz medijske sfere, koji su zaključili da bi građani trebalo da podrže one medije koji profesionalno obavljaju svoj posao.
"Uprkos pritiscima, objavljivane istraživačke priče KRIK-a, uspešno realizovane kampanje sakupljanja podrške koje su organizovali Nezavisno društvo novinara Vojvodine i "Magločistač", samoodrživost i pozitivan duh podkasta "Alarm" Daška i Mlađe, rastući broj članova Kluba čitalaca "Danasa"... sve to dokazuje da zajedno možemo mnogo, i da najviše zavisimo jedni od drugih", navode pokretači kampanje.
 
Pogledajte snimak konferencije na kojoj su učestvovali Jelena Vasić (KRIK), Lana Avakumović (Talas.rs), Natalija Jakovljević (Magločistač) i Norbert Šinković (Nezavisno društvo novinara Vojvodine), kao i Slobodan Georgijev (direktor Newsmax Adria), Ljubica Gojgić (Radio televizija Vojvodine), Dušan Mašić (Business Development Manager, BBC MENA&West Asia), Daško Milinović i Mladen Urdarević, autori podkasta "Alarm" - i otkrijte zašto je vaša podrška nezavisnim medijima najvažnija.
 
Za više informacija o kampanji "Nezavisni mediji zavise od tebe" posetite podrzimedije.rs i pratite @podrzimedije.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.