Brnabić: Svako ko je hteo dijalog može da se raduje resoru Gordane Čomić

Mandatarka Ana Brnabić izjavila je da je sastav nove vlade pokazatelj koliko je vlast "slušala narod u Srbiji".
Brnabić: Svako ko je hteo dijalog može da se raduje resoru Gordane Čomić
Foto: FoNet
Navodeći da "pola vlade" čine "potpuno novi ljudi", a da šestoro kandidata za ministre "nikakve veze sa politikom nije imalo do sada", mandatarka je za televiziju Pink kazala da je to urađeno jer je vlast "čula od građana da su neke promene neophodne".
 
"Čuli smo od građana da zemlja ide u dobrom smeru, ali i da mnogo stvari treba da se menja, da je potreban dijalog u društvu zbog čega je na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića napravljen i novi resor za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog", navela je Brnabić.
 
Komentarišući Vučićev predlog da bivša funkcionerka Demokratske stranke Gordana Čomić bude ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, mandatarka je ocenila da je predsednik Srbije time pružio "obe ruke i otvorio vrata i prozore za dijalog".
 
"Svako ko je zaista iskreno želeo dijalog, moći će sad da se raduje", dodala je Brnabić.
  • Bilja

    26.10.2020 14:55
    U jebote pa za sve su krivi zuti a sve vise i vise ih dovlaci na vlast.Isti su ovi ako ne i gori od njih jer nemaju svoje kadrove. SNS_DS.Ne bi me cudilo da i Djilasa nadju neko mesto.
  • NS

    26.10.2020 13:07
    ha ha ha ........... jadni smo mi . DNO DNA
  • Slanina

    26.10.2020 13:05
    ds ili sns
    Ako jos ko prebegne u sns, pitanje je da li ce i ime stranke da promene u ds?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.