FOTO, VIDEO: Marinika Tepić objavila fotografije loših uslova rada u EPS-u

Poslednjih dana meta kampanje opozicione političarke i potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić je v. d. direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić.
Tepić je na društvenim mrežama objavila video i fotografije koje prikazuju, kako tvrdi, u kakvim uslovima rade zaposleni u Elektroprivredi Srbije. 
 
Ona je za Nova.rs navela da radnici rade u nehumanim uslovima i da će se ona ovom temom baviti i dalje. O uslovima rada jedinici "Ceroviti", Tepićevu su navodno obavestili sami radnici. Kako je navela, radnici su slali peticije da im se poboljšaju radni uslovi, ali se na kraju ništa nije dogodilo.
 
 
"Oni su potpuno svesni i sami kažu da direktor Grčić i uprava kupuju mir time što im daju visoke plate, a tretiraju ih kao nehumana bića. Ja ću se ovom temom baviti i ubuduće”, poručila je Tepić.
 
 
Tepić je ranije zatražila ostavku Grčića, optužujući ga da je za dve godine doveo EPS do toga da postane gubitaška firma, ali i ukazujući da on od 2017. godine ne bi trebalo da bude na toj funkciji, zbog, kako tvrdi, isteka mandata u v. d. statusu.
  • Jova

    26.10.2020 18:00
    Jova
    Ma zaboleme bukvalno sada bih radio u eps-u da mogu platiti radno mesto. Bolje bi bilo da ova marinika kaze koliku netealnu platu dobijaju u eps-u dok pola gradjana grca u dugovima. To bi imalo veceg evekta nego ove kerefeke.
  • dijasporac

    26.10.2020 17:25
    Marinika je stalno dezurna dvorska luda, pocela je od nepravilnosti u radu uprave EPS-a, digla prasinu oko necega za sta se niko vise od nas ne seca, presla na Telekom digla i tamo prasinu oko nekle vec zaboravljene stvari, a evo je kako dize prasinu oko kolzeta cucavaca u nekom seoskom pogonu EPS-a a koje niko ne odrzava. Mislim, jel u njenoj stranci postoji neko ko moze da joj ukaze na to da ne treba da se bavi banalnostima (sto za sve nas jeste stanje cucavaca u pogonu EPS-a u nekom selu za koji niko od nas nije cuo) i da na taj nacin razvodnjava pricu oko nepravilnosti u p[oslovanju i korupciji koje nagriza sve zivo?

    Recimo mnogo vaznije je da se pozabavi ko i kako dobija ugovore sa EPS-om, kakvo je imovinsko stanje direktora EPS-a pre stupanja na funkciju i danas, da li su javne nabavke EPS-a nastelovane ili ne, zasto EPS ne otpusti 7 hiljada zaposlenih kao tehnoloski visak odnosno zasto svi mi dajemo (visoke) plate tim ljudima koji kradu bogu dane u toj firmi?

    Nema potrebe da se brinemo za standard zaposlenih u EPS-u, veliku dusevnu bol koju trpe zbog zapustenih cucavaca nadoknadjuje im prosecna plata ( 95 hiljada dinara sinovci dragi) a posle Marinikine inicijative ne sumnjam da ce hitno da se objavi javna nabavka za izradu novih klozeta za ugrozene i da ce neko da se ugradi 40-50% za te klozete.
  • Banacan

    26.10.2020 17:20
    I sta to rece kradinika prepostena?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.