FOTO: Vulin u manje od nedelju dana dobio pet plaketa

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike 98. vazduhoplovne brigade na vojnom aerodromu "Lađevci" kod Kraljeva, a komandant te brigade Zoran Prodanović uručio mu je plaketu u znak zahvalnosti za doprinos u očuvanju i izgradnji operativnih sposobnosti.
Vulin je istakao da je brigada opremljena najmodernijim sredstavima, ali isto tako i vazduhoplovima kao što je Orao, na kojima se radi intenzivna modernizacija.
 
"Ovde su i Mi-35, bespilotna letelica CH-92 i što je najvažnije, ovde su ljudi koji su prošli sve obuke, koji su prošli sve preobuke, koji su u stanju da koriste ovu najsavremeniju tehniku", istakao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
 
"Ispravnost tehnike od 100 odsto je nešto što ne mogu da kažu ni daleko veće, ni daleko bogatije armije nego što je srpska", rekao je Vulin.
 
Inače, ovo je peta plaketa dodeljena Vulinu u manje od nedelju dana. 
 
Prvo je prošle srede, 21. oktobra ministar Vulin dobio plaketu Prve brigade kopnene vojske u kasarni "Boško Palkovljević Pinki" u Sremskoj Mitrovici.
 
 
Istog dana je dobio još jednu plaketu -  Univerziteta odbrane, a u znak sećanja album fotografija sa događaja kojima je prisustvovao ministar odbrane, vredna izdanja Univerziteta odbrane i sportski dres kluba "Akademac". 
 
 
Zatim je sutradan, u četvrtak, 22. oktobra dobio plaketu Četvrte brigade kopnene vojske u vranjskoj kasarni "1300 kaplara", a u znak zahvalnosti za podršku i uspešnu saradnju.
 
 
Nova plaketa usledila je u petak, 23. oktobra, a u pitanju je priznanje Komande za obuku u znak zahvalnosti za unapređenje stanja i sposobnosti Komande za obuku.
 
  • Zebra

    27.10.2020 10:16
    Heroj!
  • Zorica

    26.10.2020 21:35
    Utisak
    Ja nemogu a da ne prokomentarišem da čovek izgleda sve bolje i bolje. Godine su mu naklonjene. Dok neki propadaju, on se uzdiže – kako fizički, tako I psihički.
    Ne razumem se baš u politiku ali bar izgleda kao neko ko je dostojan ovih ordenja.
  • Filip

    26.10.2020 21:10
    A za tetku neka plaketa? 200 000 eura nista? Ccccc..... Vuline vuline ni tetki da se oduzis...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.