Tiodorović za uvođenje policijskog časa u pojedinim sredinama

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da još uvek ne postoji procena da ima potrebe za uvođenjem zabrane kretanja, odnosno policijskog časa.
"Krizni štab predlaže Vladi na osnovu sagledavanja epidemijske situacije donošenje odluke o policijskom času. Takva procena ne postoji još uvek. Moje mišljenje je da bi selektivno trebalo primeniti ovu meru na one sredine gde se i pored svih napora ne ostvaruje kontrola epidemiološke situacije", rekao je Tiodorović za portal Nova.rs.
 
Nešto ranije, Tiodorović je rekao da zatvaranje škola i policijski čas još uvek nisu u opticaju. Ipak, čini se da ne isključuje u potpunosti tu mogućnost.
 
"Još smo daleko od odluke da se škole zatvore i u potpunosti pređu na onlajn nastavu. Takođe, mislim da ne možemo govoriti o policijskom času, još uvek nije vreme za tako nešto. Ipak, ako se ovako nastavi i ako bude raslo, moraju doći u obzir sve mere koje se mogu koristiti kako bi se stavila pod kontrolu ukupna epidemiološka situacija", rekao je.
 
Priznaje da ga aktuelna epidemiološka situacija zabrinjava, a posebno ističe Beograd.
  • M.A.Pulmolog.

    28.10.2020 19:14
    PCR TEST jeste skup a ima previše cikolva rade na 40 cikolva testiranje a treba da rade na 25 da bi PCR TEST bio 85%pouzdan.


    Kada bi radili na 50-80 cikolva ceo svet bi bio zaražen.
  • S

    28.10.2020 18:01
    S
    Ma znas sta taj cas uvedi sebi u kuci ostavi ovaj napacen narod na miru vise. Pocrkacemo pre bez novca nego od ove korone.
  • Niko

    28.10.2020 17:42
    ...
    Zar ovaj čovek nije pre 2 nedelje izjavio da ako predje dnevno 500 zaraženih da će se škole zatvoriti? Ostanite bar jednom dosledni svojim rečima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija