Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije?

Doskorašnji ministar rada Zoran Đorđević najverovatnije će biti novi direktor "Pošte Srbije", nezvanično saznaje Blic.
Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije?
Foto: 021.rs
Bivši ministar će, ukoliko odluka bude definitivna, na tom mestu naslediti Miru Petrović iz PUPS-a, čiji rad su obeležile brojne nezakonitosti.
 
"Đorđević je zasad najozbiljniji kandidat za tu poziciju, a u narednim danima trebalo bi javnosti da bude saopštena odluka o njegovom imenovanju", kaže izvor Blica. Đorđević je juče novoizabranoj ministarki za rad Dariji Kisić Tepavčević predao dužnost u resoru. 
 
Ukoliko Đorđević dođe na čelo Pošte, to znači da će nakon više godina to preduzeće prestati da bude partijski plen PUPS-a.
 
"Mira Petrović nema rezultate, njeno rukovođenje Poštom obeležili su nestručnost, mahinacije i brojne nezakonitosti, pa se samo čekalo da bude izabrana nova vlada kako bi bio imenovan i novi direktor", navodi ovaj izvor.
 
Uprkos težnjama Milana Krkobabića da ubedi vrh SNS da će naći novog direktora u svojim redovima, PUPS nije uspeo da zadrži mesto u Pošti, a tek će se videti hoće li to biti kompenzovano na neki način. Izvesno je da, i ako bude bilo kompenzacije, ta stranka neće na rukovođenje dobiti nijedan od velikih sistema, piše ovaj list.
  • Bojan

    30.10.2020 19:25
    PP
    Mnogi su u toj Pošti izvisili, a i materijalnom stanju da se ne priča što se tiče dostave, sve tone u sve veću katastrofu...
  • VladaN

    30.10.2020 15:01
    Sada će kao šofer...
    .... lično da razvozi poštu.
  • Smrdijestina

    30.10.2020 14:48
    Kakva sprdacina od drzave!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija